Categories: Hírek
Share

Mozgás, játék, sport, emberek, buli, élet

Júniustól augusztusig minden második nyári hétvégén!

A Fontanus Sportközpontja idén nyáron is otthont ad a Sportnapoknak, ahol egyszerre van jelen rengeteg sportolási lehetőség, modern mozgásforma, izgalmas csapatbajnokságok, a Fontanus Akadémia nyílt napja, játékok, bulik és sok más.

A hétvégéken kipróbálhatod a Balance to the Power Two mozgásformát és szakembereinktől megtudhatod azt is, hogyan teheted a segítségével az életed egészségesebbé és kiegyensúlyozottabbá. Szakorvos és szakedző vezette felméréseken is részt vehetsz, ahol képbe kerülhetsz arról, hogy milyen állapotban van a tested – és hogy mi kell ahhoz, hogy helyreállítsd vagy fejleszteni tudd.

A Sportnapok keretein belül zajlanak a Water Skyball országos bajnokságok is. Közel 100 nevezett játékos, fordulatokban és izgalmakban gazdag mérkőzések, valódi sportélmény várja a nézőket!

Ráadásul a Sportnapokon bemutatkozik a Fontanus Akadémia. Belenézhetsz a képzéseinkbe, betekintést nyerhetsz a teljesen egyedi tanmenetünkbe, megtapasztalhatod, hogy úgy is tanulhatsz – élményeken keresztül, a gyakorlatban -, hogy közben nem lennél máshol.

További részletek, programok és regisztráció: http://sportnapok.b2p2.eu/