Balance² - Mit üzen a tested?

Felmérések, rehabilitáció és mozgásterápiás edzés

Szolgáltatásaink mindegyike az egészségmegőrzésére, a fizikai, mentális képességek fejlesztésére, illetve a már kialakult problémák javítására, rehabilitációjára alakítottuk ki.

A testünk egyensúlyra törekszik, ráadásul a szimmetrikus egyensúlyra. Azért, mert az olyan állapot, ami a lehető legkisebb energiabefektetéssel fenntartható és mozgatható. Amennyiben a testben az egyensúly felborul, nagyon sok energiát emészt fel annak a helyreállítása – vagy ha az nem lehetséges, akkor az, hogy kompenzáljuk azt.

A Balance² olyan speciálisan kifejlesztett mozgásterápiás edzésmódszer, amely egyensúlyt teremt a testben. Egyensúlyt az egyes izmok között, a szervrendszerek között, a szervezet egészében.

Vágj bele!

Szolgáltatások

Egyéni és páros rehabilitációs és mozgásterápiás edzésmódszer

A programon való részvétel orvosi javaslat alapján történik. A program során folyamatosan azon dolgozunk, hogy a korábban sérülés/betegség/rossz testtartás miatt kialakult problémákat különböző, célirányos gyakorlatokkal javítsuk.

Érdekel
Balance² edzésprogram

A Balance² gyakorlatsoraink átmozgatják az egész testet, megdolgoztatják a tartóizmokat és az ízület körüli izmokat (mélyizmokat). Az izmokat a természetesen összekötött izomláncokban mozgatja meg és segíti az agy-ideg-izom kapcsolatok épülését, összehangolódását.

Érdekel