Mit üzen a tested?

Szolgáltatásaink mindegyike az egészségmegőrzésére, a fizikai, mentális képességek fejlesztésére, illetve a már kialakult problémák javítására, rehabilitációjára alakítottuk ki.

A testünk egyensúlyra törekszik, ráadásul a szimmetrikus egyensúlyra. Azért, mert az olyan állapot, ami a lehető legkisebb energiabefektetéssel fenntartható és mozgatható. Amennyiben a testben az egyensúly felborul, nagyon sok energiát emészt fel annak a helyreállítása – vagy ha az nem lehetséges, akkor az, hogy kompenzáljuk azt.

A Balance² olyan speciálisan kifejlesztett mozgásterápiás edzésmódszer, amely egyensúlyt teremt a testben. Egyensúlyt az egyes izmok között, a szervrendszerek között, a szervezet egészében.

Balance² mozgásszervi állapotfelmérés

Testünk aktuális állapotán látszanak korábbi sérüléseink, hogy mennyit mozogtunk, edzettünk, ültünk az elmúlt években, hogy mivel tápláltuk, mennyi figyelmet fordítottunk a karbantartására.

Az aktuális állapotból nemcsak a múltra lehet következtetni, hanem arra is, hogy változtatás nélkül mire számíthatunk a jövőben. A Balance² állapotfelmérés során a koordinációs képességek és az ízületi mozgástartományok, a test és a mozgásszervrendszer aktuális állapota kerül felmérésre.

Balance² REFIT – mozgásszervi rehabilitáció

Baleseti sérülés után, vagy a test deformitása miatt, esetleg valamely műtéti beavatkozást követően a rehabilitáció fontossága kiemelt a test egyensúlya és egészsége szempontjából.

A Balance² REFIT egyéni és páros rehabilitáció és mozgásterápia. A programon való részvétel előzetes szakorvosi vizsgálat alapján történik. A program során folyamatosan azon dolgozunk, hogy a korábban sérülés/betegség/rossz testtartás miatt kialakult problémákat különböző, célirányos gyakorlatokkal javítsuk.

Kismama Balance² egyéni és csoportos edzésprogram

Kismama Balance² biztonságos és átfogó mozgásformára, kifejezetten várandós anyukák számára összerakott speciális gyakorlatsorokat tartalmaz a bemelegítéstől a nyújtásig. Változatos és biztonságos átmozgatást biztosít a mamának és a babának is.

A gyakorlatsorok átmozgatják az egész testet, megdolgoztatják a tartóizmokat. Segíti a fizikai és mentális jóllét fenntartását, valamint felkészíti a kismamát a szülésre. Egyéni, online és csoportos edzések keretében is igénybe vehető edzések.