Együtt mozgásban

A Balance² mozgásterápiás edzésmódszer kifejezetten a XXI. század emberének készült, aki gyakran napi 6-10 órát ül és kevés lehetősége van a mozgásra.

Fejleszti a koordinációs és kondicionális képességeket, stabilizálja az ízületek mozgását és hajlékonyabbá, rugalmasabbá tesz. A gyakorlatok és az óratípusok nehézségi szintjei egymásra épülnek, ezáltal mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb intenzitású edzést.

Szegeden, a belvároshoz közel található Balance² Mozgástudióban várjuk mindazokat, akik szeretnék kipróbálni az új mozgásformát.

Balance² csoportos edzések

A Balance² mozgásterápiás edzésmódszer,  a XXI. század emberének igényeire szabott, élvezetes és egészséges mozgásforma. A gyakorlatok és az óratípusok nehézségi szintjei egymásra épülnek, ezáltal mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb intenzitású edzést.

Kamasz Balance² edzések

Kamasz Balance² kifejezetten a fejlődő szervezet számára kialakított mobilizáló, erősítő, nyújtó gyakorlatokat tartalmaz.  A gyakorlatsorok átmozgatják az egész testet, megdolgoztatják a tartóizmokat, javítják a rossz testtartást és az amiatt kialakult problémákat.

Franchise partnerek

Franchise partnereinknek köszönhetően a Balance² mozgásterápiás edzésmódszer már nem csak a szegedi Balance² Mozgásstudióban érhető el. Partnereink magas színvonalú szolgáltatást nyújtanak, és várják mindazokat, akik csoportos edzéseken szeretnének mozogni, fejlődni.