Herédi Renáta – kutató instruktor

Gyerekkorom óta része az életemnek a sport és a mozgás, szerettem új edzésformákat kipróbálni, így jutottam el a Balance2módszeréhez is. Viszont korábban nem találkoztam olyan képzési módszerrel, ami a szervezet működését alapul véve ennyire egyenletesen dolgoztatja át a testet, kiküszöbölve az esetleges asszimetriát. Tudományos alapokra építi a gyakorlatait és kifejezetten a 21. századi ember problémáira nyújt megoldást. Korábban nem volt mozgásszervi problémám, mégis sokat erősödött a testem és kiegyensúlyozottá vált a mozgásom a Balance2 által. Számomra is eszköz, folyamatos kutatás ezen keresztül a test működésének és fejlődésének megfigyelése.

A Balance2 mozgásterápiás edzésmódszerrel olyan mozgásokat végzünk, amik az automatikus, berögződött mozgások helyett az ideális, egyensúlyi állapot felé segítik elmozdítani a testet. A módszernek és a munkának köszönhetően megerősíthetjük az izmokat, megnövelhetjük  ízületeink mozgástartományát, javíthatjuk kognitív képességeinket. Ezek mellett számos előny tapasztalható a mozgás következtében, ilyen például, hogy egyensúlyi állapotba hozató az immunrendszer, hormonrendszer, és az anyagcsere, de akár javulhat az alvás mindősége is.

Instruktorként azt szeretném átadni és megmutatni, hogy mindenki értheti a testét és ezáltal meg is szeretheti. És így tud rajta változtatni is.

Elérhetőség
E-mail: info@b2p2.eu