Balance²

Balance² állapotfelmérés és konzultáció

A mindennapi orvosi és klinikai gyakorlatban a fájdalom a leggyakoribb panasz, mely mozgásszervi betegségre utalhat, és ami miatt orvoshoz fordulunk.

Az olyan problémákat, mint például a derék- és hátfájás, csípő-, csukló- és vállpanaszok, vagy maga a gerincferdülés, bokasüllyedés, lúdtalp, X láb azonban sokszor nem is vesszük komolyan, miközben ezek a testünk egyensúlyát befolyásoló, az izmaink, izületeink egyenletes terhelésére, harmonikus működésére kiható tényezők.

A testünk aktuális állapota az elmúlt éveink tetteinek és nem-tetteinek következménye. Látszik rajta, hogy mennyit edzettünk, mennyit ültünk az elmúlt években, hogy mivel tápláltuk, mennyi figyelmet fordítottunk a karbantartására. Az aktuális állapotból nemcsak a múltra lehet következtetni, hanem arra is, hogy változtatás nélkül, mire számíthatunk a jövőben.

Ha pedig már van egy körvonalazódó jövőképünk, akkor el tudjuk dönteni, hogy azt akarjuk-e megvalósítani, vagy mást.

A mozgás szabadsága

Az egyensúly visszaállítható!

A testünk aktuális állapotán látszanak a korábbi sérüléseink, az hogy mennyit edzettünk, mennyit ültünk az elmúlt években, hogy mivel tápláltuk, mennyi figyelmet fordítottunk a karbantartására. A jelen állapotból nemcsak a múltra lehet következtetni, hanem arra is, hogy változtatás nélkül mire számíthatunk a jövőben.

Az állapotfelméréssel felmérjük a test aktuális állapotát, a konzultáció során felfedjük az esetleges deformitásokat és az amögött álló okokat és kialakult hátrányos következményeket.

Az esetleges problémák célzott edzésprogrammal orvosolhatók, minél korábban kezdjük a rehabilitációt, annál kevesebb kárt okozunk a testünkben.

Balance² állapotfelmérés és konzultáció tartalma

Kérdőív kitöltése
45 perces gyakorlati felmérés

A test aktuális állapotának felmérése, esetleges degeneratív állapotok kiszűrése.

Szakmai támogatás, mentorálás

Egyéni javaslatok, valamint konzultáció a javasolt mozgásformákra, és a változtatásokra vonatkozóan.