A Balance² Program

A B2P2 mozgásforma mindenki számára lehetőséget ad fejlődésre, legyen szó a hétköznapi élet melletti mozgásigény kielégítéséről, mozgásszervi problémákkal küzdők rehabilitációjáról vagy sportolók számára biztosított teljes értékű edzésterhelésről. A Balance² Programot úgy alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálja benne a számára megfelelő órát és nehézségi szintet, ahol mozogni, fejlődni tud.

A ReFit kifejezetten rehabilitációs célú mozgás, orvosi ajánlásra vehető igénybe.

A PreFit, FreshFit és FullFit különböző nehézségi fokozatú, általános, mindenki számára elérhető és fejlesztő órák.

Az Extreme és a Myrmidons pedig speciális mozgástervek speciális terheléssel, az ezeken az órákon való részvételhez előzetes egyeztetés szükséges.

A Balance Mínusz pedig a negatív izommozgásra épít, növeli a hajlékonyságot, mobilitást, mozgástartományt. Nem könnyű, de garantáltan hatékonyan fejleszt.

Óratípusok

>> ReFit

Külön gyakorlatsort kínálunk azok számára, akik láb- kar- vagy derék/hát-problémákkal küzdenek.
Ezek az órák nem pótolják az orvosi vizsgálatot (és szükség szerint a kezeléseket), azonban a megfelelő gyakorlatok alkalmazása instruktor felügyelete mellett gyorsítja a rehabilitációt, vagyis azt, hogy a test visszanyerje eredeti állapotát, egészségét.

A ReFit órák látogatásának feltétele Dr. Bajzik Éva rehabilitációs szakorvos ajánlása, erre a speciális helyreállító mozgásra a bérletek nála válthatók. Az orvos – szakedzők, sportolók és más szakemberek mellett – részt vett a B2P2 rendszerének kidolgozásában. A ReFitet kifejezetten a mozgásszervrendszeri problémák helyreállítására hozták létre.

>> PreFit | FreshFit | FullFit

A különböző nehézségi szintek közül mindenki megtalálhatja a saját igényeinek megfelelőt.

Javasoljuk, hogy ha először jössz, a PreFit-re gyere, és csak akkor válts szintet, ha előtte az instruktorral megbeszélted – ugyanis fontos a gyakorlatok szabályos kivitelezése ahhoz, hogy valódi fejlődést tapasztalj.

>> Extreme

Speciális gyakorlatsor, speciális nehézség – csak a budapesti teremben, csak bérlettel vehető igénybe. Az instruktorral való egyeztetéshez kötött – csak akkor kapcsolhatsz Extreme fokozatra, ha a gyakorlatokat szabályosan hajtod végre, képes vagy és valóban motivált vagy a fejlődésre.

>> Myrmidons

A Myrmidons háromszoros bajnok WaterSkyball csapat. Ezzel a speciális edzéstervvel lettek bajnokok, módszerük egyedi, kemény, kihívásokkal teli. A B2P2 Myrmidons programjában részt venni csak egyedi elbírálás alapján lehetséges, se bérlettel, se más módon nem vehető igénybe szolgáltatásként. A sportegyesület saját jogon maga dönti el, hogy tud-e, akar-e együtt edzeni az elszánt jelentkezőkkel.

>> Balance Mínusz

Hajlékonyság és lazaság növelése, az ízületek mozgásterének tágítása negatív izommozgással.

A negatív izommozgás során az izmokat teljesen megnyújtott helyzetben feszítjük meg, aminek segítségével megnövelhető az ízületek mozgástartománya, az izmok mobilitása és terhelhetősége.
Nagy fegyelmet igénylő óra, ahol minden pillanatban a határaidon mozoghatsz – és át is lépheted azokat.

Kinek ajánljuk?

Mindenkinek, aki szeretne hajlékonyabb, lazább mozgású lenni.
Az eredmény garantált – de meg kell küzdened érte!